16 Οκτωβρίου 2024 | 03:18

14o Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο | Ανακοίνωση Προγράμματος & Μοριοδότησης

Δημοσιεύτηκε 11:15 - 09/10/2024 14o Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο | Ανακοίνωση Προγράμματος & Μοριοδότησης

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 | Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Παρών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ) ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024 στην Πάτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το συνέδριο, το οποίο αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και έχει στόχο την παροχή συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το συνέδριο περιλαμβάνει ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών. Ορισμένα από τα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν:

·         Καρδιονεφρική Προσέγγιση Ασθενούς (19 Οκτωβρίου, στρογγυλή τράπεζα) Προεδρείο: Περικλής Δουζδαμπάνης, Γεώργιος Αγγελόπουλος Συμμετέχοντες: Παντελής Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Σβόλης, κ.ά.

·         Διλήμματα και Εξελίξεις στην Γαστρεντερολογία - Ηπατολογία (19 Οκτωβρίου, στρογγυλή τράπεζα) Προεδρείο: Χρήστος Τριάντος, Χρήστος Γιαννικούλης, Βασίλειος Μαργαρίτης

·         Νεότερα Δεδομένα στη Διαχείριση Πνευμονοπαθειών (20 Οκτωβρίου, διάλεξη) Ομιλητής: Αργύρης Τζουβελέκης

·         Συμβολή των Screening Tests στην Έγκαιρη Διάγνωση Οξέων και Χρονίων Νοσημάτων (20 Οκτωβρίου, στρογγυλή τράπεζα) Προεδρείο: Κωνσταντίνος Κατσαρός, Κωνσταντίνος Τσαούσης

·         Ενδοκρινολογία - Διαβήτης - Μεταβολισμός (20 Οκτωβρίου, στρογγυλή τράπεζα) Προεδρείο: Μαρίνα Μιχαλάκη, Νεοκλής Γεωργόπουλος, Χρυσοβαλάντης Μέλλος

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με εναρκτήρια ομιλία από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, κ. Αθανάσιο Ζούπα και απονομή βραβείων στους ειδεικευμένους, ειδικευόμενους και φοιτητές που απέστειλαν εργασίες προς δημοσίευση.​.

Μοριοδότηση

Το τελεί υπό την έγκριση του ΕΟΤ και του ΣΦΕΕ και θα μοριοδοτηθεί με 13 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD), ενισχύοντας την επιστημονική κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Κόστος εγγραφής:

·         Ειδικευμένοι: 100€

·         Ειδικευόμενοι: 70€

·         Νοσηλευτές/Τεχνολόγοι Υγείας: 30€

·         Φοιτητές: Δωρεάν

Για εγγραφές, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε στην Πάτρα για ένα επιστημονικό διήμερο γεμάτο ανταλλαγή γνώσης και εμπειριών!

Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος της Οργανωτικής Eπιτροπής του Συνεδρίου

Περικλής Δουζδαμπάνης,

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πατρών, Διεθυντής ΕΣΥ Νεφρολογικής Κλινικής ΓΝΠ "ο Άγιος Ανδρέας", Πρόεδρος ΙΕΔΕΠ

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2611100410.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακαλώ επιλέξτε εδώ.

Διοργάνωση:

Συνδιοργάνωση: