16 Οκτωβρίου 2024 | 03:20

Μη χάσετε τη Νέα Ενημερωτική Εκδήλωση για την Υγεία των Πνευμόνων από την FairLife L.C.C.!

Δημοσιεύτηκε 14:34 - 04/10/2024 Μη χάσετε τη Νέα Ενημερωτική Εκδήλωση για την Υγεία των Πνευμόνων από την FairLife L.C.C.!
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

motionmailapp.com

 

Λίγες ημέρες απομένουν για την ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη με τίτλο  

«Υγεία Πνευμόνων»

 


Μαζί φροντίζουμε την κάθε μας Ανάσα!
 

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δωρεάν διά ζώσης στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης (Αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ») την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18.00–20.30 ή διαδικτυακά, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας παρακάτω.

 

Διά Ζώσης

 

 

Διαδικτυακά

 

 

Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και θα μεταδίδεται διαδικτυακά στα κανάλια του φορέα!

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα αφορούν τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα και τις νεότερες θεραπευτικές επιλογές γύρω από την νόσο. Θα αναπτυχθούν ακόμα πτυχές που αφορούν την ολιστική διαχείριση της νόσου αναφορικά με την ψυχολογική ενδυνάμωση, την φυσική ευεξία και τη διατροφή. Βιωματικές εμπειρίες θα ενδυναμώσουν την συζήτηση της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας το προσωπικό βίωμα ασθενών που νόσησαν από καρκίνο του πνεύμονα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 16 ομιλητές μεταξύ των οποίων είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας, εκπρόσωποι φορέων από την επιστημονική, ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και των ασθενών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κος Πασχάλης Στειρόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

 

Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και θα μεταδίδεται διαδικτυακά στα κανάλια του φορέα!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ιατρείου προσυμπτωματικού ελέγχου της Πνευμονολογικής Κλινικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με την FairLife L.C.C. και το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε., και την EUROMEDICA ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ι.Ε., θα προσφερθούν δωρεάν στο κοινό 80 εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του πνεύμονα με την αξονική τομογραφία χαμηλής δόσης ακτινοβολίας (Low Dose CT).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα και άλλες πνευμονικές παθήσεις, στους φροντιστές, στους επαγγελματίες υγείας και επιστημονικούς φορείς, στους φοιτητές ιατρικών επιστημών και φυσικά στο ευρύ κοινό. 

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα:  https://fairlifelcc.com/ygeia-pneymonon-alexandroypoli/
 

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση